Supraveghere Video

       Din punct de vedere legal sistemele de supraveghere video pe care le comercializam si instalam sunt secundare celor de efractie, dar din punct de vedere practic sunt unele din cele mai bune sisteme pentru identificarea si chiar prevenirea problemelor cu care va puteti confrunta in cadrul companiei dumneavoastra. Un mare avantaj al zilelor noastre este ca puteti vizualiza pe un telefon „smart” aceste echipamente conectate la o retea de tip internet in timp real. Pe orice dispozitiv video conectat la internet puteti oricand sa vizualizati si inregistrarile inmagazinate de dispozitivele speciale.


       Atat pentru organizare de santiere cat si mai apoi pentru supravegherea proiectul in care a investit compania dumneavoastra aceste sisteme de supraveghere video sunt extrem de utile.
        Sistemele de supraveghere video se impart in doua mari categorii: analogice(HD) si IP.
        Noile sisteme de supraveghere analogice HD au aparut in ultimii ani si sunt net superioare predecesoarelor lor, denumite sisteme analogice, pe care in foarte scurt timp le-au si inlocuit.

       Sistemele analogice HD de supraveghere video au o calitate buna a imaginii pentru a fi folosite drept sisteme de supraveghere generale. Acestea se remarca in primul rand prin pretul foarte scazut in raport cu calitatea lor.

     Sistemele de supraveghre video IP contin echipamante de inalta tehnologie care sunt superioare camerelor analogice HD putand oferi o claritate superioara a imagini. Acesta sunt folosite acolo unde se doreste identificarea detaliilor.