Software / Hardware

       Partea de software se apliaca atat sistemelor de securitate cat si celor IT. Pe partea de securitate oferim soft-uri specializate pentru camere de supraveghere spre a putea identifica numerele de inmatriculare, softuri care integreaza mai mute retelele de supraveghere video sau chiar mai multe retele de supraveghere-efractie-control acces. Cele mai uzuale soft-uri sunt folosite pentru a putea conecta sistemele de supraveghere la un SMART-Phone sau PC.


       Pe partea de acces-control si efractie oferim soft-uri cu care puteti sa supravegheati intreaga activitate a unei afaceri de la distanta, cu ajutorul internetului. 

       Pe partea de IT softurile sunt foarte diverse, de la soft-urile uzuale pe PC: WindowsOffice la cele mai diverse pentru recuperare de date, ANTIVIRUS sau sisteme de operare LINUX sau Windows pentru servere.

               La fel ca si partea de soft, partea de hardware o utilizam atat pentru sistemele de securitate cat si pentru cele IT.

       Pe partea de securitate merita sa amintim HARD-DISK-urile speciale pentru Supraveghere Video (SV) precum si echipamentele speciale pentru a monitoriza retelele instalate prin internet sau GPRS.

       Pe partea de hardware IT gama este foarte variata: hard-disk-uri care inmagazineaza informatia pe PC / SERVER, memoria RAM a PC / SERVER-ULUI, SSD-uri care tind sa inlocuiasca HDD-urile clasice, consumabile pentru imprimanta, tastaturi, mouse, procesoare, diverse surse, placi video-audio.