Interfonie

       Va oferim montarea si comercializarea interfoanelor pentru o protectie sporita a proprietatilor pe care va desfasurati activitatea. In ziua de astazi cele mai ieftine sunt Intefoanele Audio (cele clasice), cele mai practice sunt Video Interfoanele, iar cele mai perfoarmante sunt Interfoanele IP (la randul lor putand fi sau nu cu redare Video).

       Avantajul mare al Video-Interfoanelor este acela ca se poate vedea persoana care suna. Video Interfoanele tin pasul cu tehnologia, majoritatea incluzand camere video care ofera vedere pe timp de noapte.


       Interfoanele IP sunt din ce in ce mai folosite la cladirile de birouri unde este foarte simplu, daca te vei muta dintr-un loc in altul sa fii cautat pe aceealasi numar de catre colegii de lucru. Interfoanele IP ofera foarte multa mobilitate precum si posibilitatea conectarilor usoare de catre colegii aflati in grup dar posibil in alt oras sau chiar alta tara. Implicatiile folosirii Inteforanelor IP sunt foarte multe si sunt un pas inainte in globalizare.