Detectie Incendiu

       Va oferim solutii pentru detectare si alarmare la incendiu conform necesitatilor pe care il intampina proiectul dumneavoastra. Atat pe partea de proiectare cat si pentru scenariu la foc va putem oferi consultanta de specialitate cu posibilitatea de a colabora si pe aceasta parte. Ne implicam in gasirea solutiilor pentru ca a nu aparea nici un fel de probleme in obtinerea autorizatiei la incendiu. Detectia si alarmarea la icendiu, in functie de structura cladirii se rezuma la doua mari categorii: conventionala si adresabila.


       Varianta conventionala pentru detectia incendiului este pentru cladirile mici si mijlocii oferindu-va o minima protectie pentru detectarea si alarmarea la incendiu. In acest caz se configureaza anumite zone astfel incat daca incendiul este identificat, de exemplu, la etajul 1 centrala va putea sesiza incendiul in aceasta zona neputand specifica exact biroul sau aria.

       Varianta adresabila pentru detectia incendiului are marele avantaj de a putea identifica exact senzorul unde este sesizat incendiul, astfel ca pe langa zona pe care o anunta centrala conventionala aceasta ne poate anunta si locul exact unde este ne este indicat incendiul. Astfel centrala conventionala sesizeaza ca este incendiu la etajul 1 pe cand cea adresabila ne indica si faptul ca acesta este in biroul numarul 5. Varianta adresabila se foloseste in cladirile indicate de persoana responsabila de efectuarea scenariul la foc si ulterior de proiectant dar si oriunde doreste beneficiarul acesteia fiind foarte utila in zonele cu suprafete mari. Oferim, la cerere, si varianta de montare a sistemelor GSM de apelare in caz de incendiu.

Va oferim mentenanta obligatorie din punct de vedere legal la sistemele instalate.
Prin partenerii nostri, avem solutii si echipamente pentru stingerea incendiului respectiv pentru desfumare si trape de fum.