Despre Noi

Scurta prezentare a principalelor solutii pe care vi le propunem:

Sisteme de Securitate
       Instalam si comercializam toata gama de sisteme de securitate atat pe partea industriala cat si pe cea civila. In aceasta categorile includem: Sisteme de Detectie si alarmare la Incendiu, Sisteme pentru Supraveghere Video, Sisteme de alarmare la Efractie, Sisteme de Interfonie si Sisteme de Control Acces. Integrarea tuturor acestor sisteme printr-o singura companie faciliteaza rapiditatea executarii lucrarilor, un pret corect precum si incadrarea in termenele solicitate.
 
Retelistica / IT
       Instalam si comercializam sisteme structurale de date si voce. Aici sunt cuprinse: Rack-uri (dulapuri echipamentente date-voce), Retelele de date, Cablaj date-voce, prize date (internet), switch-uri, pach-pannel-uri si Retea Voce-Telefonie – Centrale Telefonice. Tot in aceasta gama de sisteme sunt incluse si echipamentele de tip end-user: Servere, Desktop PC, Notebook (Laptop), Imprimante, Videoproiectoare, cablare si echimanente TV, Componente Hardware precum si Software (Windows, Antivirus). In cadrul retelelor inglobam si Sistemele de Sonorizare de diverse tipuri incepand de la muzica ambientala actionata la cerere pe anumite niveluri la sonorizare tip cinema.

Diverse
       Pe langa sistemele integrate de securitate si retelistica date-voce oferim diverse servicii pentru a facilita clientilor nostri acordarea unor preturi corecte la nivel de lucrare oferindu-le avantajul de a colabora cu o singura companie. Printre serviciile de care dispunem se numara si partea de Automatizari la diferite porti; aici incluzand si barierele de acces, turnichetii, porti culisante oferindu-va posibilitatea sa controlati intregul sistem electric/ electronic de la distanta printr-un telefon celular sau prin internet. Alte servicii pe care vi le oferim sunt cele de tip Publicitate, aici putandu-va oferi: Design, Placare cu Alucobond, Logo, Casete Luminoase, Printuri, carti de vizita, printuri pe supor de hartie, PVC, autocolant sau mesh la dimensiunile dorite de dumneavoastra.       
 
Consultanta
       Nu ezitati sa ne cautati pentru consultanta GRATUITA. Va oferim tot suportul nostru pentru rezolvarea problemei dumneavoastra daca aceasta se regaseste in aria noastra de expertiza.
 
Finantare
       Echipamentele comercializate de noi implementate in sistemele pe care le doriti dumneavoastra vi le putem oferi printr-o finantare germana care nu implica sisitemul bancar romanesc si prin care va puteti deduce integral cheltuielile.